Author Topic: Uzaktan Eğitim Yazılımı Yapan Firmalar  (Read 509 times)

seouzmani

• Hero Member
    • View Profile
Uzaktan Eğitim Yazılımı Yapan Firmalar
« on: April 20, 2020, 02:50:46 PM »
Uzaktan Eğitim Yazılımı Yapan Firmalar

Uzaktan Eğitim Yazılımı Yapan Firmalar birçok yazılım programları ile uzaktan eğitim ihtiyacını gidermeye çalışır. Uzaktan eğitim yazılımları hakkında bilgi sahibi olmak için E-uzaktan.com bağlantı adresinden uzaktan eğitim yazılım firmamıza ulaşabilirsiniz. Web sitesi üzerinden ürün ve hizmetlerimizi inceleyebilir bize ulaşabilirsiniz.

Uzaktan eğitim yazılımı olarak son günlerde webinar çözüm sistemini geliştirdik. Bu sistem ile web üzerinden online görüntülü görüşmeler sağlıyoruz.  İnternet üzerinden toplantı yapma imkanı sunan bu yazılım özellikle birçok işletme ve şirketler tarafından tercih edilmektedir. Şirketler çalışan elemanlarının teknik konularda kendisini geliştirmek için eğitim programları ve seminerler düzenler. Bu seminerler çoğu zaman iş yoğunluğundan, uygun fiziksel ortamın olmamasından dolayı yapılamaz. İşte burada devreye uzaktan eğitim modülleri girer. Artık işletmeler çalışanlarına gerekli teknik eğitimi uzaktan eğitim sistemi ile vermeye başladı.

Webinar sistemi ile iş toplantıları düzenleyebilir, çok katılımcı ve konuşmacı sistemler kurabilirsiniz. İşletmenizin ekibine uygun maliyetle, kısa sürede vermek istediğiniz eğitimleri verebilirsiniz. Şirket toplantılarını bu sistem ile gerçekleştirebilirsiniz.

Webinar sistemi ile bir konuşmacı birçok kişiye hitap edebilir. Online web teknolojisini kullanarak katılımcıların sorularını alabilir, konuşmacı söz hakkını diğer bir konuşmacıya verebilir, süreli sistem ile süresi dolan konuşmacının ekranı kapanıp diğer konuşmacıya otomatik geçebilir. Bu sistem ile çok katılımcı bir seminer yapabilirsiniz. Birçok konuşmacıya söz hakkı verebilirsiniz. Moderasyon yaparak konuşma sürecini yönetebilirsiniz. Önceden planlayarak otomasyon şeklinde yönetim sağlayabilirsiniz.

Webinar sisteminde bir sınır yoktur. İster 100 kişiye ister 1000 kişiye seminer düzenleyebilirsiniz. Toplantı ve seminer düzenlemeye imkan sağlayan bu sistem ile çok fazla katılımcıya farklı disiplinler ile bir araya getirebilirsiniz. Süreci kontrol edebilir, ortamı verimli hale getirebilirsiniz.  Sistem ile sistem üyeleri konuşmalara dahil olabilir. Konuşma sırasında dosya ve ekran paylaşımı yapabilirsiniz.  Webinar sistemi nedir, nasıl işler, nerelerde kullanılır, kullanıcısına sağladığı katkılar nelerdir gibi sorulara cevap bulmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Uzaktan eğitim yazılım işi yapan firmamızın ürünlerini incelemek için hemen web sitemizi ziyaret edin.

https://www.e-uzaktan.com